Top Ad unit 728 × 90

Goo.gl URL Shortener 0.7.5

Goo.gl URL Shortener 0.7.5

Google Chrome için URL Kısaltma Eklentisi
Barış YANIK Son güncelleme 5 saat önce


goo.gl URL Shortener, URL'lerinizi Google Chrome kullanırken kolayca kısaltabilmeniz için tasarlanmış bir URL kısaltma eklentisidir. Kısaltma işlemlerini Google'ın resmi URL kısaltma servisi goo.gl üzerinden gerçekleştiren uygulama oldukça başarılı bir şekilde çalışıyor.

Google Chrome ile birlikte internet üzerinde gezinirken beğendiğiniz bir sayfann URL'sini eklentiyi kullanarak hızlı ve kolayca kısaltıp, destekleği yüzlerce site üzerinden paylaşabilirsiniz.

Özellikleri:

Resmi goo.gl API desteği
Resmi goo.gl geçmiş desteği
Panoya otomatik kopyalama
Klavye kısayolu
İçerik menüsü
QR Kodu
Düzenlenebilir
Mail ile paylaşım
Eklentinin URL paylaşımı yapabilmek için desteklediği servisler ; 100zakladok, AOL Mail, Baidu, Bebo, Blip, Blogger, Bobrdobr, Delicious, Diaspora, Digg, Diigo,Evernote, Facebook, Formspring, FriendFeed, Friendster, Gmail, Google Bookmarks, Google+, Hatena, Hyves, Hotmail, Identi.ca, Instapaper, iWiW, Lifestream, LinkedIn, LiveJournal, Mail, Mail.ru, meinVZ, Menéame, Mister Wong, Multiply, MySpace, Netlog, NUjij, OKNOtizie, Orkut, Oyyla, Ping.fm, Plaxo, Plurk, Posterous, Reddit, Read It Later, Segnalo, Sina Weibo, Sonico, Springpad, studiVZ, StumbleUpon, Technorati, Tuenti, Tumblr, Twitter, TwitThat, TwitThis, Viadeo, VKontakte, Wykop, XING, Yahoo! Bookmarks, Yahoo! Mail, Yammer.

Kısaltılmış URL'lerinizi paylaşmak için en popüler sosyal medya ağlarını ve çok daha fazlasını destekleyen bu eklentiyi ücretsiz olarak indirerek sizde Google Chrome üzerinden beğendiğiniz sitelerin URL'lerini kolayca kısaltarak arkadaşlarınız ve çevrenizdekiler ile paylaşabilirsiniz.

Programı indir
Goo.gl URL Shortener 0.7.5 Reviewed by Unknown on 13:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Gezginler. Blogger tarafından desteklenmektedir.