Top Ad unit 728 × 90

GTA 5 PC ne zaman çıkacak?

GTA 5 PC ne zaman çıkacak?

Grand Theft Auto 5 PC ( GTA V ) ne zaman çıkıyor? İşte Grand Theft Auto V PC ( Grand Theft Auto 5 PC ) nin çıkış tarihi: 


GTA 5 pc ne zaman çıkacak gta 5 pc'ye ne zaman çıkacak gta 5 pc ne zaman çıkıyor gta 5 pc ne zaman geliyor gta 5 pc release

Satış rekorları kıran ve oyun dünyasını karıştıran GTA V'in merakla beklenen PC versiyonu için yeni bir çıkış tarihi iddiası ortaya atıldı.

Geçtiğimiz ay piyasaya çıkan ve oyun dünyasını alt üst eden GTA V'in PC sürümüyle ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. İngiltere'de 3 haftada GTA IV'ün tüm satış rakamını geçen, 7 Guiness rekoru kıran GTA V bildiğiniz gibi sadece konsollar için piyasaya çıkmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Intel, oyunun konsolda kalması için büyük paralar ödendi açıklaması yapsa da Rockstar henüz PC için oyunun geleceğini doğrulamıyor. Fakat gelmeyecek de demeden diğer işlere odaklandıklarını belirtiyor. Hatırlarsanız diğer GTA sürümlerinde de benzeri yaşanmış ancak bir süre sonra oyun PC'lere gelmişti.

Tarihi bilinmeyen GTA V PC sürümü için Eurogamer sitesi bir iddia ortaya attı. Tarihi bilgisine ulaştıklarını belirten site, GTA V'in 2014'ün ilk çeyreğinde satışa çıkacağını açıkladı. Bu da oyunun konsol versiyonundan ortalama 4-6 ay sonra çıkması anlamına geliyor. Fakat yine de bu tarihin resmi tarih olmadığını ve çok daha uzun bekleme süresinin olabileceğini belirtelim. Zira bir diğer iddia ise oyunun tam 1 sene geçtikten sonra PC'ye çıkacağı yönünde.

http://www.ekoayrinti.com/news_detail.php?id=133719
GTA 5 PC ne zaman çıkacak? Reviewed by Unknown on 19:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Gezginler. Blogger tarafından desteklenmektedir.