Top Ad unit 728 × 90

GTA 5 ile İlgili Çarpıcı Detaylar Açıklandı

Rockstar, GTA 5'in çıkışına yakın oyunun geliştirilme süreciyle ilgili özel detayları açıkladı. Rockstar'ın serinin en son oyununu geliştirmek için özel bir çabaya giriştiği daha önceden açıkladığı detaylardan da anlaşılmaktaydı. Gerçek çete üyelerinin seslendirme için kullanılması, oyunun müzikleri, oyuna harcanan bütçe gibi hususlar yapımın sıradışı olacağının belgesiydi. Rockstar'dan Dan House son açıklamalarıyla bu bilgilere yenilerini ekliyor.

House öncelikle oyunun ana kahramanları olan Michael, Trevor ve Franklin'den bahsediyor. 3 karakter kullanmanın kendilerine tek tip bir senaryo yaratmak yerine farklı dokunuşlara sahip farklı hikaye örgüleri yaratma imkanı verdiğini söyleyen House, bu karakterlerin seçiminde ise standart oyun kahramanı klişesinden kurtulduklarını da ekliyor. Ailevi ilişkileri sallantıda olan bir aile babası bu anlamda gerçekten de sıradan olmayan bir seçim.

GTA 5 ile iligli en ilginç detaylar ise oyunun geliştirilme süreciyle ilgili. Dan House Los Angeles şehrinin gerçekçi bir versiyonunu Los Santos içinde canlandırmak için 100 gün harcadıklarını ve bu süre boyunca Los Angeles sokaklarının en ücra köşelerine bile gittiklerini söylüyor. Ekip geceler boyunca garip insanlarla birlikte olmuş ve polisler kendilerine etrafı gezdirmiş. Bunun yanında gizli görev yürüten FBI ajanları, Mafya içerisinde mevki sahibi insanlar ve gansgterlerle görüşen ekip oyun için hapishane ziyaretinde bile bulunmuş.

Bütün bu çaba oyunu olabilecek en gerçekçi şekilde oyunseverlere sunmak için sarfedilmiş. GTA 5 17 Eylül'de çıkış yapacak.

Kaynak tamindir.com/gta-5-ile-ilgili-carpici-detaylar-aciklandi_h-4845/
GTA 5 ile İlgili Çarpıcı Detaylar Açıklandı Reviewed by Unknown on 20:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Gezginler. Blogger tarafından desteklenmektedir.